Wat we doen

Als specialist in checking out en selfservice met passie voor nieuwe uitdagingen zoeken we naar realistische oplossingen in het proces van afrekenen, transactie, informatie en ontvangst. Onze onderscheidende design en engineering capaciteiten, de focus op middelgrote series en service mogelijkheden zorgen ervoor dat Pan Oston wezenlijk bijdraagt aan het succes van onze klanten.

Consultancy Design Productie Service

Consultancy

Pan Oston heeft meer dan 50 jaar ervaring wanneer het gaat om het ontwikkelen van (retail) concepten. Daarom zijn we de uitgelezen partner als het gaat om het uitwerken van een innovatief en uitdagend project. Ons team is continue op zoek naar de beste design en engineering oplossingen. Als specialist in afrekenen, transactie, informatie en ontvangst worden trends opgemerkt waarna ze worden toegepast in onze checkout, selfservice en kiosk oplossingen.

Met een gemotiveerd team werken we er met onze klanten aan om het proces van het ontwerp tot en met installatie te laten slagen. Gezamenlijk weten onze projectleiders, designers en engineers, op basis van technische kennis en product knowhow, wensen of eisen te vertalen naar praktische oplossingen. Korte lijnen, duidelijke taal, een sterk design, goede engineering en optimaal projectmanagement staan daarbij centraal.

Informatie aanvragen

Design

Met duurzame, maar ook spannende en vernieuwende oplossingen weten onze designers altijd een concept neer te zetten dat aansluit bij uw formule. De op maat gemaakte designs met ergonomie en functionaliteit als waardevolle uitgangspunten zijn niet alleen praktisch, maar ook modern en eigentijds. Onze designafdeling, die in 2018 de prestigieuze Red Dot Design award in de wacht heeft gesleept, zorgt er voor dat de producten een eigentijdse en moderne uitstraling krijgen die naadloos aansluit bij uw formule.

Aansluitend zorgen de korte lijnen binnen de organisatie er voor dat het pakket van eisen op een praktische manier toegepast kan worden bij de productie, installatie van onze checkout, selfservice en kiosk oplossingen. Ons project management bureau werkt elk detail uit aan de hand van uw wensen en hier door is Pan Oston in staat oplossingen te bieden voor verschillende branches van retail tot Gaming & Betting

Informatie aanvragen

Productie

Van metaalbewerking tot assemblage, onze productieafdeling maakt iedere dag met plezier en passie verschillende soorten checkout, selfservice en kiosk oplossingen. We werken met moderne kantbanken, een lasersnijder en een lasrobot in onze fabriek die is gespecialiseerd in productie vanuit (plaat)metaal. Kwaliteitsbewaking en betrouwbaarheid staan hierbij centraal. En dankzij de digitale koppeling met alle afdelingen is de bewaking van kwaliteit en doorlooptijden continue gewaarborgd.

Europese Samenwerking
Naast eigen productie in Raalte heeft Pan Oston in Oost-Europa zorgvuldig geselecteerde partners. Door kennis overdracht weten wij de kwaliteit van deze partners hoog te houden.
 

Informatie aanvragen

Service

Een storing aan uw kassameubel of kassaband komt vaak ongelegen. Onderhoud aan uw checkout zone is daarom van belang om ervoor te zorgen dat uw winkel altijd op volle kracht kan blijven draaien. Om te garanderen dat uw checkouts, selfservice oplossingen en kiosken altijd in top conditie verkeren, staat ons service team met landelijke dekkingsgraad klaar om storingen, reparaties of  (verplicht) preventief onderhoud snel voor u uit te voeren.

Service Contracten
Het service team van Pan Oston biedt u op maat gemaakte service contracten aan waarbij het volledige onderhoud en/of de reparatie van uw checkout zone door onze professionals wordt verzorgd. Niet alleen voor uw nieuwe checkouts, selfservice of kiosken oplossingen kunnen wij service verlenen, ook uw reeds geïnstalleerde oplossingen kunnen wij in onze op maat gemaakte service contracten opnemen.

Informatie aanvragen

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND