COOP Vandaag speelt in op gemak

Consumenten beslissen steeds later en sneller waar, wanneer en wat ze eten. Ook de groei van het aantal een- en tweepersoonshuishoudens en het verlangen naar meer gemak zorgen ervoor dat het traditionele supermarkt assortiment niet meer altijd voldoet aan de wensen van de klant. Hierdoor zie je de laatste jaren een sterke groei van City Store formules in het Retaillandschap.

Zo ook Coop Vandaag, waarmee Coop inspeelt op het veranderende leefpatronen van de samenleving. Klanten kunnen naast de dagelijkse boodschappen veel snelle happen en ook ‘take-away’ maaltijden halen bij deze centraal gelegen winkels. Ervaring en winkelbeleving staan daarbij voorop, zo is in een Coop Vandaag vaak ook een koffiehoek te vinden, waar direct van de gekochte producten genoten kan worden. Daarmee ligt niet alleen de focus op het avond eten, maar worden alle eetmomenten zoals het ontbijt, de lunch en snacks meegenomen.

Doordat COOP Vandaag een concept is dat zich richt op (snelle) eetmomenten en winkelbeleving werd er ook afgeweken van de gebruikelijke winkelinrichting. Pan Oston heeft hierbij geholpen met het inrichten en leverde een moderne checkout zone die is uitgerust met een trendy counter oplossing en selfservice meubels.

Als selfservice oplossing is gekozen voor een zelfscankassa (SCO) die fysiek minder winkelruimte nodig heeft. Tevens is het daardoor mogelijk om een Hybride Customer Journey aan te bieden omdat klanten keuzevrijheid hebben als het gaat om de manier van afrekenen. Daarnaast was het uiteraard van belang dat alle meubels volledig in de nieuwe look&feel van COOP Vandaag pasten.
 
deel
Counter & SCO COOP Vandaag Counter & SCO COOP Vandaag
Ontdek meer
Frites Affairs
Tegut Teo
Marks & Spencer

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND