DekaMarkt World of Food

Onder de naam World of Food heeft DekaMarkt momenteel zes food experience supermarkten die klanten elke dag een unieke winkelervaring bieden. Pan Oston leverde op diverse locaties de kassazone voor dit unieke winkelconcept.

Met een ruimere indeling aan open hoge plafonds voelen de World of Food supermarkten ruimtelijk aan. Daarnaast bieden de winkels een wereld aan verse producten op een vloeroppervlak dat groter is dan gebruikelijk.

Dat de World of Food supermarkten zich echt richten op klantbeleving, blijkt uit de ruime keuze aan ambachtelijke producten in het assortiment. Daarnaast is er veel ruimte om producten te kiezen, te combineren en te beleven. Zo zijn scharreleieren los verkrijgbaar, is het mogelijk om zelf verse melk te tappen en kun je zelf een mix maken van vers gebrande noten.

Dekamarkt past ook "blurring" toe in de World of Food supermarkten. Klanten kunnen de producten direct ervaren en bijvoorbeeld genieten van een kopje koffie, verse jus d'orange of een hamburger uit de eigen slagerij in de foodcorner.

Om het transactieproces soepel te laten verlopen, hebben DekaMarkt en Pan Oston de kassazone volledig in de look & feel van de winkels ingericht. Naast de modulaire Element belt kassa's heeft Pan Oston in nauwe samenwerking met Dekamarkt een modulaire servicebalie ontwikkeld. Deze balie voldoet aan de wettelijke eisen van de tabaksproductenwetgeving door het gebruik van lades. Tabaksproducten moeten vanaf 2020 aan het zicht van de klant worden onttrokken.

Uiteraard is er ook gedacht aan zelfbediening, zodat klanten die voor enkele producten willen afrekenen, kunnen kiezen voor zelfscan. Samen met Detailresult Groep, waar Dekamarkt onderdeel van is, is een optimale Self-checkout ontwikkeld, met de mogelijkheid om het meubilair in te zetten als Self-checkout en Scan-As-You-Shop module. Deze ontwikkeling is samen met Detailresult Groep gedaan om schaalvoordelen te behalen voor al hun supermarktformules.

deel
Element Deka World of Food Element Deka World of Food Element Deka World of Food Element Deka World of Food
Ontdek meer
Albert Heijn
PLUS Severijn
Julia

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND