Altijd "iemand" die uw bezoek begroet Aanmelden Informeren Afspreken
Digital Reception

Digital Reception powered by Pan Oston

Bij het ontvangen van relaties of gasten draait het niet alleen om gastvrijheid, maar ook om de beleving van uw bezoeker. Door dit proces zo goed mogelijk in te richten met een digitale receptie is het mogelijk om een unieke ervaring aan uw gasten te geven bij verwelkoming in uw pand. De BLUE FIRE aannamezuil helpt u hierbij.

Het gastvrije in deze digitale receptie zit hem in de eenvoud. Bij binnenkomst hoeven bezoekers alleen maar de in de mail gekregen QR-code aan de digitale BLUE FIRE aannamezuil te scannen en de rest gaat vanzelf! Direct komt er een duidelijke melding in beeld die aangeeft dat de betreffende contactpersoon gecontacteerd is en een uitnodiging om van een versgemalen kop koffie in onze koffiecorner te genieten terwijl u wacht op uw contactpersoon. Tegelijkertijd gaat er een intern telefoontje uit naar de betreffende contactpersoon waar de afspraak mee is. Bij het opnemen krijgt deze een melding dat zijn afspraak is gearriveerd, zodat hij of zij deze kan ophalen in de koffiecorner.

WAAROM DIGITALE RECEPTIE?
  • EEN PROFESSIONELE EERSTE INDRUK
    Het is een visitekaartje van uw bedrijf. Digitale Receptie is een moderne & professionele manier van uitnodigen die past bij de huidige tijd.

  • ONTZORGT & INFORMEERT UW BEZOEKER
    Voeg essentiële bezoekersinformatie aan uw uitnodiging toe (zoals parkeerlocaties, bezoekersregelingen of wifi-paswoord). Hierdoor weet uw bezoeker direct waar hij of zij aan toe is. 

  • PRIVACY & GDPR
    Geen papieren lijsten meer bijhouden en formulieren invullen, want met digitale receptie gaat die alles automatisch. Daarnaast zijn uw BHV's met de bijbehorende app direct op de hoogte van alle bezoekers wanneer er zich aan calamiteit plaats vind.

Efficiënt werken

Een digitale receptie heeft niet alleen voordelen voor uw bezoekers, maar ook voor efficiëntie bij uw personeel. Bij het uitnodigen van relaties krijgen deze direct op een eigentijdse manier te horen dat zij zijn gearriveerd. En dat zonder tussenkomst van een receptionist. In het geval bij Pan Oston is dit een enorme winst, omdat onze receptie uit administratief personeel bestaat dat nu de focus kan leggen op dagelijkse werkzaamheden.  Ook zorgt de digitale aannamezuil ervoor dat het ‘normale’ aanmeldproces sneller loopt.

Bent u nieuwsgierig naar wat een BLUE FIRE digitale receptie voor uw hospitality kan betekenen? We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op, maak een afspraak en bezoek onze Digital Reception live in onze showroom aan de Hertzstraat in Raalte.

Meer informatie aanvragen
deel
BLUE FIRE digitale receptie BLUE FIRE digital reception BLUE FIRE digital reception BLUE FIRE digital reception Compact
Ontdek meer
FØTEX
Globus Markthallen
Tipico

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND