Marks & Spencer

Marks & Spencer is een Britse retailer met 32 miljoen klanten over de hele wereld die bekend staat om bekroonde gerechten, kleding en huishoudelijke artikelen. Hoewel Marks & Spencer voornamelijk in Groot-Brittannië is gevestigd, hebben ze 1.487 winkels in 57 landen. De afgelopen jaren zijn hun high street-winkels in winkelstraten en treinstations een belangrijk concept geworden voor het merk. Als partner werd Pan Oston gevraagd om te helpen bij het ontwerpen en produceren van een nieuwe counter voor de luchthaven van Birmingham.

Marks & Spencers was op zoek naar de mogelijkheid om hun succesvolle winkelstraat-concept in luchthavens te introduceren. Het verkrijgen van winkelruimte op luchthavens (in bijvoorbeeld de vertrekhal) is erg moeilijk vanwege de hevige concurrentie om belangrijke verkoopgebieden binnen luchthavens. Daarom is het van het grootste belang dat verkregen vierkante meters op de meest zo goed mogelijke manier worden gebruikt. Om het volledige assortiment vers- en gemaksproducten op de luchthaven te kunnen aanbieden, moest een klantspecifieke counter worden gecreëerd. Hiervoor werd Pan Oston ingeschakeld.

De oplossing die Pan Oston creëerde was een counter die voldoende ruimte had om de aangeboden versproducten (zoals broodjes) te tonen, maar tegelijkertijd flexibel genoeg was om plaats te hebben voor verschillende andere producten en betaalterminals. Op deze manier was Marks & Spencer in staat om het verkoopvloeroppervlakte zo goed mogelijk in te richten op de luchthaven van Birmingham.
deel
Marks & Spencer Counter Marks & Spencer Counter Marks & Spencer Counter
Ontdek meer
BackFactory
BENU
PLUS Severijn

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND