Knauber innoveert met mobiele Scan & Go

Voor Knauber heeft Pan Oston in samenwerking met Snabble een ‘shop-as-you-go’ oplossing geleverd waarmee klanten kunnen betalen met een app. In alle vrijetijdsmarkten van de in Bonn gevestigde onderneming is het nu mogelijk om met de telefoon als scanner te winkelen en de rij bij de kassa te ontwijken.

Knauber is hiermee de eerste Duitse dealer die een compleet Scan & Go-systeem in alle vestigingen aanbiedt. Knauber-klanten kunnen artikelen scannen tijdens het winkelen via de Knauber-app en deze aan hun winkelwagentje toevoegen. Aan het einde van het winkelen genereert de app een QR-code, waarmee uitgecheckt kan worden bij een BLUE FIRE kiosk. Hierdoor kunnen klanten hun aankopen gemakkelijk en snel afronden, zonder in de rij te staan bij de kassa.

Knauber, de Duitse innovator.
Sinds 1880 is Knauber al als innovator bezig op de markt. Vanuit een kleine winkel in Bonn groeide de onderneming naar een bedrijf met 700 medewerkers dat gas, olie en smeermiddelen verkoopt. Daarnaast heeft Knauber zes vrijetijdsmarkten, waarvan de eerste in 1968 geopend werd, met een gezamenlijk verkoopoppervlakte van ongeveer 55.000m2.

Meer dan 22 jaar geleden introduceerde Knauber, als eerste winkel in Duitsland, een klantenkaart. Ondertussen hebben ruim 310.000 klanten de voordelen van de klantenkaart ontdekt.

“Op den duur verwachten wij dat de nieuwe Knauber-App de klantenkaart gaat vervangen” zegt Hasan Cürük. “Hierdoor heeft de klant nog een beter inzicht in wat voor aankopen zij doet. Daarnaast kunnen wij via de app de klanten een persoonlijk aanbod doen”

deel
Knauber checkoutzuil Knauber Bonn Interactieve zuil bij Knauber Scan&Go kiosk at Knauber
Ontdek meer
Pad Thai
Xenos
BENU

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND