EEN OVERZICHTELIJK AUTO-AANBOD DOOR INFORMATIEZUIL

Een terrein vol met auto’s, maar toch in één overzicht laten zien wat je te koop hebt? Voor Autobedrijf Zieleman in Nieuwleusen was dat best een uitdaging. Op hun terrein staan meer dan 300 auto’s klaar om verkocht te worden. Hoe kun je dan ervoor zorgen dat de klant die ene perfecte auto vindt op die grote parkeerplaats vol occasions? Samen met Pan Oston heeft Autobedrijf Zieleman gekeken naar een passende oplossing. Het resultaat: de BLUE FIRE Fast Order kiosk met daarop een overzicht van alle beschikbare auto’s.


Informatiezuilen en kiosken in de automotive branche

In de automotive branche kom je ze steeds vaker tegen: kiosken en informatiezuilen in de showroom. Klanten van autobedrijven kunnen op deze manier op een overzichtelijke manier de voorraad bekijken, maar ook andere dingen doen. Reviews schrijven of een gegevens achterlaten is op een kiosk geen punt. Bij Autobedrijf Zieleman maken klanten inmiddels graag gebruik van de BLUE FIRE Fast Order kiosk. Het snelle en overzichtelijke aanbod op de informatiezuil is daar een succes!

Snel en overzichtelijk auto-aanbod

Wilko Zieleman, mede-eigenaar van Autobedrijf Zieleman, vertelt waarom zij voor een kiosk hebben gekozen: “we hebben voor een kiosk gekozen om onze klanten snel en overzichtelijk ons aanbod te tonen. En om zo samen met klanten gericht te zoeken naar een geschikte auto die goed bij hen past. We kunnen bijvoorbeeld filteren op eigenschappen als benzine of diesel, grootte, prijs, bouwjaar en nog veel meer.” Voor de verkoopmedewerkers van het autobedrijf werkt de informatiezuil ook erg praktisch wanneer zij een klant niet direct kunnen helpen. “Klanten maken er zelf ook gebruik van zonder dat er een verkoper in de buurt is. Zo kunnen zij zelf ook gericht zoeken.”

Waarom een kiosk in de showroom?

Door een kiosk of informatiezuil kunnen klanten dus alleen of samen met een verkoper gericht zoeken naar de auto die perfect bij hen past. Dit scheelt de klant en de verkoper veel tijd; zij hoeven namelijk niet langs alle mogelijke auto’s te lopen, maar kunnen nu een selectie maken en de auto’s op het scherm van de kiosk vergelijken. Een kiosk of informatiezuil in een autoshowroom scheelt dus veel tijd, waardoor je als autobedrijf meer klanten kan bedienen. En dat kan weer een positieve impact hebben op je bedrijfsresultaten.

Over Autobedrijf Zieleman

Autobedrijf Zieleman is een autobedrijf in het Overijsselse Nieuwleusen dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van occasions. Het familiebedrijf werd in 1985 opgericht door Wout Zieleman en inmiddels zetten Wilko en Andre Zieleman het bedrijf succesvol voort. Naast de in- en verkoop van auto’s maakt Zieleman het ook mogelijk om midden in het Overijsselse dorp Nieuwleusen je auto te wassen.

Als autobedrijf samenwerken met Pan Oston

Pan Oston wilde Zieleman graag helpen, aangezien beide bedrijven in ongeveer dezelfde regio gevestigd zijn. Wilko Zieleman vertelt over de samenwerking met Pan Oston: “de samenwerking was super. Op uitnodiging zijn we wezen kijken bij Pan Oston en hebben we gezocht naar een geschikt model dat goed bij ons zou passen. Er werd goed met ons meegedacht, ook omdat we maar konden werken met een bepaald budget. En het resultaat is super! Snelle levering en montage; we konden er gelijk mee aan de slag.”


Ook een informatiezuil in jouw showroom?

Heb jij wel eens nagedacht wat een informatiezuil of kiosk voor jouw showroom zou kunnen betekenen? Bij Pan Oston denken we graag met je mee over een passende oplossing. Neem contact op, dan gaat ons team van kioskspecialisten voor jou aan de slag!


Neem contact op
deel
BLUE FIRE Fast Order informatiezuil bij Zieleman autohandel Informatiezuil bij een autohandelaar
Ontdek meer
World of Food
Subway
Edeka Endt

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND