Smart Display met Detail4Retail

Detail4Retail, Touchscreen Marketing en Pan Oston geven franchise supermarkten de mogelijkheid om hun winkel te digitaliseren en interactie aan te gaan met consumenten. Waarbij de consument tot op heden (traditionele) promotie aantreft in winkels met een kartonnen display, een product erin en een mooie aanbieding, word nu de nieuwe benchmark neergezet met een interactief scherm in combinatie met een slimme display van Proteus.

Samen met Touchscreen Marketing, dat specialist is in het aangaan van interactie met consumenten via een touchscreen op de winkelvloer, zorgt dit voor een geheel nieuwe winkel beleving. Niet zomaar korting weggeven, maar consumenten het gevoel geven dat zij iets gewonnen hebben. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse gamification technieken die gedurende het jaar blijven veranderen. Dit verleidt de consument tijdens ieder winkelbezoek om terug te keren naar het scherm en te kijken wat er deze keer te beleven valt.

Het toepassen van deze techniek heeft in verschillende gevallen gezorgd voor een toename in verkoop van meer dan 15%. Daarnaast gaf meer dan 80% van de consumenten aan vaker dit soort campagnes in de supermarkt te willen zien. Dit concept zorgt voor meer plezier in de winkel, meer verkoop en een onderscheidende winkelervaring waar consumenten voor omlopen.

De BLUE FIRE kiosken van Pan Oston zijn door Touchscreen Marketing als drager voor dit unieke concept gekozen. Als specialist op het gebied van afrekenen-, transactie- en informatiesystemen weet Pan Oston als geen ander hoe een kiosk het beste tot zijn recht komt in een retail omgeving.

En dat er veel data uit de kiosk en de display gelezen kan worden is een feit. Een Proteus display geeft bijvoorbeeld informatie terug over gebruik. Zo kan er gemeten worden welke producten er uit de display gehaald zijn, op welke positie ze in de display stonden en nog veel meer. Nog niet eerder was het mogelijk dit soort waardevolle informatie terug te krijgen vanuit een display.


 
deel
Ontdek meer
AVIA Weghorst
Subway
Pad Thai

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND